SELEKTOR KOKOŠKOV O JOKIĆU: Nije mi SVEJEDNO! Najavio POTEZ vezan za Nikolu

Autor: Republika

Sport

16.06.2021

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Igor Kokoškov je tokom konferencije za novinare prokomentarisao otkaz Nikole Jokića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igor Kokoškov sa Majkom Melounom i Nikolom Jokićem

Srbiju tradicionalni "Akropolis" kup, zatim kvalifikacioni turnir u Beogradu, zatim  i put za Tokio. Nažalost. bez NBA MVP-a Nikole Jokića:

- Moj zadatak je da budem u kontaktu i da budem u kontaktu sa svim igračima. Nikola je do skoro do pre par dana bio u plejofu. Nemojte sumnjate da kontakt postoji. 

Nisam se čutosa Nikolom, znam da je u putu. Čuću se sa njim, ali neću da se obaveštavam o tome preko novina. Nikola je veliki ambasador srpske košarke. Ja ne mogu da budem cinik i da budem neiskren i da kažem da je svejedno da mi najbolji igrač na svetu u ovom trenutku ne igra. 

Međutim mi onako iz srca često zaboravimo da ti igrači imaju i svoje probleme. Čestitke Nikole i ja se nadam da će biti tu. Ukoliko ne bude, mi ćemo se potruditi da sve bude pozitivno da podržimo svi te momke koji su odvojili svoje vreme - izjavio je selektor Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading