MOG ĐOKE MVP! Srbi KIVNI na Jokića - AMERIČKI KONJUŠAR!

Autor: Republika

Sport

16.06.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka Nikole Jokića da otkažem učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju pokrenula je lavinu komentara na Tviteru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP, Twitter
Tvitovi na račun Nikole Jokića

Srbija će morati da se bori za medalju bez MVP-a NBA lige. Tužna vest za sve koji vole redovno prate srpski sport.

Vrlo težak potez, Jokić je odigrao sve utakmice tokom skraćene sezone, plus plej-of. Potrošnja je bila velika, pošto je Srbin osnova igre Denvera. Čeka ga potpisivanje najvećeg ugovora u istoriji NBA lige i Jokić ne sme sebi da priušti povredu.

Igranje za reprezentaciju se opet smatra svetinjom i mnoge legende su rizikovale pehove da bi branili boje svoje države. Srbi kao košarkaška nacija su uzeli sve te opcije u obzir i pokrenuta je intenzivna rasprava na Tviteru.

Mnogi komentari sadrže psovke, prozivanja, neki ga brane, u skladu sa slobodom izražavanja datom na društvenim mrežama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Solo

16.06.2021 15:28

Nazalost Jokic misli da je bolje raditi za Amere nego za Srbiju i na kraju ce to da oseti licno na svojoj kozi kad se bude vratio u Srbiji na odmor da poveca njegovu Ergelu Konja koja mu vise znaci nego Srbija.Podizan.Treniran i naucen kako da igra kosarku i na kraju jedan mekusac koji nema svoj karakter kao sto su Slavnic,Kicanovic,Dalipagic,Divac,Djordjevic,i ostali koji su igrali za cast a to je Srbija a sve ove mladje generacije koje misle samo kako da se unovce i da se sepure parama i da nista nedoprinesu za zemlju Srbiju...

NIKOLALONDONKRAJINA

16.06.2021 16:27

Malog vise ne treba zvati u reprezentaciju. Pokazao je prija a sada samo potvrdio da ga iga za drzavni tim ne interesuje. O njemu vise ne treba pisati. AMIN. KRAJ.

Odgovori 10 1
Gogi

17.06.2021 07:16

Sto uopste pisete o njemu sramota oduzeti drzavljanstvo kahd srbina zove nema vrdanja

Bokara

17.06.2021 14:11

Neka ga ove godine, stvarno se istrošio,a i koji će nam da se vuče po terenu. Videćemo ga za na dalje. Mlad je, trebaće Srbiji dugo. Bože zdravlja samo.