DA LI SLEDI POVRATAK U PARTIZAN? Đorđević NAPUSTIO Bolonju!

Autor:

Sport

15.06.2021

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Đorđević više nije trener Virtusa iz Bolonje.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

Đorđević je sa legendarnim italijanskim klubom osvojio domaći šampionat, a Virtus je sada saopštio javnosti da srpski stručnjak više neće predvoditi ekipu.

Đorđević je u Virtus došao u proleće 2019. i potpisao ugovor do leta 2021. godine. U prvoj sezoni je osvojio FIBA Ligu šampiona, u drugoj se plasirao u četvrtfinale Evrokupa i bio lider Serije A trenutku kada je sezona prekinuta. 

Virtus je ove sezone došao do polufinala Evrokupa što je bio veliki kiks, ali je Đorđević to ispravio osvajanjem italijanskog šampionata, prvog posle 20 godina za tim iz Bolonje.

Međutim, to nije bilo dovoljno da uprava kluba na čelu sa Zanetijem i Baraldijem ponudi novi ugovor srpskom stručnjaku.

Odnosi između uprave kluba i srpskog trenera su zavarničili u decembru kada je Luka Baraldi smenio Đorđevića. Međutim, igrači su stali uz srpskog trenera pa je predsednik kluba Masimo Zaneti preinačio odluku direktora i ostavio Đorđevića na klupi.

Kako najavljuju italijanski mediji, glavni kandidat da nasledi srpskog trenera u Bolonji je domaći starteg Serđo Skariolo. Sa druge strane Đorđević se tokom poslednjih meseci dovodio u vezu sa Partizanom, pa nam ostaje da vidimo da li će se popularni Sale Nacionale vratiti u svoj voljeni klub,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pe Pera

15.06.2021 12:55

Nema dovoljno kikirikija... ha ha ha