SENZACIONALNE VESTI IZ AMERIKE: Zbog Jokića KREĆE REVOLUCIJA, žena na čelu NBA tima!

Autor:

Sport

13.06.2021

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portland Trerjblejzersi su poraženi u prvoj rundi plej-ofa NBA lige od Denver Nagetsa, a ceh je platio trener Teri Stots.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić i Jusuf Nurkić

Blejzersi su odluku o tome da se raziđu sa trenerom koji je poslednjih devet godina.

Portland je u svakoj od poslednjih osam sezona stizao do plej-ofa, ali u četiri od poslednjih pet nije prošao prvo kolo.

Međutim, prema medijima iz Amerike, Portland sprema pravu revoluciju, pošto se već se zna ko su glavni kandidati za preuzimanje tima. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hemon i Popovič

Navodno Trejlblejzersi su ušli u pregovore sa Beki Hemon. Ova bivša košarkašica je već dugo pomoćnik Grega Popoviča u San Antoniju, a mogla bi sada da preuzme mesto prvog trenera Portlanda.

Ona je već ušla u istoriju kao prva žena koja je vodila NBA tim, pošto je obavljala dužnost prvog trenera kada nije bilo Grega Popoviča na klupi San Antonija. 

Međutim, ona je samo jedan od kandidata. Pominje se i nekadašnji plejmejker Detroita i Denvera, a sada asistent u Klipersima Čonsi Bilaps. Takođe je i iskusni Majk D'Antoni u kombinaciji, kao i Brent Beri koji kao i Hemonova radi u San Antoniju. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading