SAVEZ DONEO BOLNU ODLUKU: Izbačeni u NIŽI RANG!

Autor:

Sport

10.06.2021

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški savez Bosne i Hercegovine izbacio je Igokeu, Sparse i Borac iz Banje Luke iz Prvenstva BiH u niži rang takmičenja zbog toga što se nisu pojavili na završnom turniru prošlog vikenda u Širokom Brijegu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Partizan-Igokea

Portal Klix.ba prenosi da su pored toga svi klubovi kažnjeni i novčano, kao i da je potvrđena titula šampiona za Široki Brijeg, 11. u klupskoj istoriji.

Ovogodišnji završni turnir prvstva BiH izazvao je mnoge kontroverze i to prvobitno nakon što je pet klubova učesnika Lige za poslalo dopis Košarkaškom savezu BiH da ne žele da igraju završni turnir, odnosno da prihvataju postojeće stanje na tabeli i da se prvoplasiranoj ekipi iz prvenstva Igokei, dodeli šampionska titula.


Igokea je ubrzo otkazala domaćinstvo finalnog turnira i Košarkaški savez BiH ga je dodelio Širokom, ujedno i jedinom od šest timova iz Lige koji je želeo da igra završnicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading