POTPUNO POBESNEO: Jokićev rival LJUT zbog toga što je IZVISIO za MVP nagradu!

Autor:

Sport

09.06.2021

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu svi srećni zbog toga što je Nikola Jokić izabran za MVP-a NBA lige.

Nikola Jokić i Džoel Embid

Jokić je počistio konkurenciju i osvojio 91 od mogućih 100 glasova u MVP trci, što nije obradovalo jednog od najvećih Nikolinih rivala, Džoela Embida.

Najbolji košarkaš Filadelfije nadao se MVP priznanju, ali je dobio samo jedan glas. On je svoje razočarenje iskazao posle pobede nad Atlantom u drugom meču polufinala plej-ofa Istočne konferencije.

Postoje neke stvai koje su van moje kontrole. Očigledno, kao tim smo imali fenomenalnu godinu i ja sam bio deo toga. Razočaravajuće je za mene kao igrača jer sam radio naporno upravo zbog ovakvih stvari, ali opet, ovo je van moje kontrole. Ne mogu ništa da promenim po pitanju MVP nagrade. Moje je da nastavim da svake godine se trudim, da budem spreman i da obavljam svoj posao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džoel Embid

As Filadelfije se tokom sezone borio sa povredama, a plej-of je dočekao sa 28,5 poena i 10,6 skokova po utakmici te je najzaslužniji što su Seventisiksersi završili na čelu istočne konferencije sa učinkom 49-23.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading