(VIDEO) KOBI BIO BIO PONOSAN NA NIKOLU: Brajant je još pred DVE godine PREDVIDEO da će Jokić postati MVP NBA lige!

Autor:

Sport

08.06.2021

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je postao MVP NBA lige, a jedan od prvih koji je predvideo da bi srpski centar to mogao da postane bio je legendarni Kobi Brajant.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kobi Brajant i Nikola Jokić

Tragično nastradali Brajant je tokom 2019. godine nakon eliminacije Denvera od Portlanda na startu plej-ofa, pred Jokića postavio zadatak da bude MVP.

- Kobi Brajant je dao izazov Nikoli Jokiću da izađe na teren i postane MVP. Ovo je zanimljivo iz nekoliko razloga. Prvo, Jokić je sada prvi favorit za to priznanje i ludilo je što je Kobi to video pre dve godine, pre nego što je Jokić igrao plej-of utakmicu - podsetio je na to pre nekoliko meseci NBA novinar Adam Mares.

Iako je u NBA došao na mala vrata, kao tek 41. pik, pri dnu druge runde, a u trenutku kada je biran na TV programu je išla reklama za brzu hranu, momak iz Sombora je i zvanično MVP NBA lige čime je svetu pokazao ko je i šta je, a sigurni smo i da se legendarni Kobi u ovim trenucima osmehuje sa nebesa i govori: "Jel sam vam rekao?".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading