ZNA SE DA LI MICIĆ IDE U NBA: Miško je SKEPTIČAN, iz kluba se oglasio!

Autor: Republika

Sport

05.06.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Evrolige Vasilije Micić je na raskrnici puteva između NBA i ostanka u Evropi.

RepublikaFoto: Starsport
Vasilije Micić

Micić je tokom sezone već viđen u Oklahoma Siti Tanderima. Za to vreme je osvojio titulu i dobio priznanja MVP-a regularnog dela i fajnal-fora.

Menadžer Miško Ražnatović istakao je da nije nerealna opcija da Micić ostane u Evropi, ukoliko se nešto iskomplikuje u pregovorima sa NBA timovima.

Na to se nadovezuje generalni menadžer Efesa Alper Jilmaz tvrdnjom da Micić sigurno:

Želimo da ih zadržimo, ali u situaciji u kojoj je odlazak u NBA postao tako jednostavan, ne znam kako možemo da sprečimo tako uspešne i dokazane igrače da nas napuste. Imaju želju da igraju u NBA i to u potpunosti zaslužuju. Ne znam da li će otići u slučaju dobre ponude, ali znam da su srećni u našem klubu. Ja ne mogu ništa da uradim ukoliko se odluče za NBA, ali mislim da igračima koji su nam toliko pomogli sada mi moramo da pomognemo da ostvare svoje snovpe. Naravno, izazovno će biti pronaći im zamene, ali jasno je da ne želimo da idu. Ukoliko to ipak urade, daćemo sve od sebe - rekao je generalni menadžer Efesa Alper Jilmaz.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading