Raduljica: Dešavaju se gluposti, ali baš smo dobri

Autor:

Sport

27.11.2017

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica izjavio je da naš nacionalni tim izgleda veoma dobro s obzirom na mali period koji je ekipa provela zajedno od okupljanja.

RepublikaFoto: Starsport

Raduljica je blistao na meču protiv Gruzije

Srbija je u ponedeljak pobedila Gruziju 105:87 u drugom kolu Grupe G i ostvarila drugi trijumf u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

- Pravili smo mnogo gluposti, što je i normalno s obzirom na to da smo se okupili praktično pre tri dana. Pored svega, veoma dobro izgledamo. Pobedili smo u bitnoj utakmici - rekao je Raduljica i nastavio:

- Neki od nas su propustili ovo leto zbog raznoraznih stvari. Kontinuitet mnogo znači, samo upoznavanje novih igrača je prošlo veoma dobro. Očekujem da će ovo u budućnosti biti mnogo bolje.

Srbija posle dva kola kvalifikacija ima dve pobede, kao i selekcija Nemačke. Naš nacionalni tim će naredni duel odigrati 22. februara u gostima protiv Nemačke.

Košarkaš Srbije Marko Simonović izjavio je da će se nacionalnom dresu uvek kada može odazvati.

- Malo je teže bilo prvo poluvreme, oni su igrali i kontrolisali, mi smo imali kontrolu utakmice, ali kasnije smo ušli u jaču i agresivniju odbranu, gradili poen po poen, napravili veliku razliku i priveli utakmicu mirno kraju. Svaka čast momcima, veliki rezultat, velike dve pobede, čekamo februar mesec i idemo dalje - rekao je Simonović i dodao:

- Mislio sam čak da će možda biti i malo teže ali kao što vidite momci svi stvarno 'ginu' od prvog dana je stvarno bilo na maksimumu i ponašanje i u hotelu i van hotela i na treningu i stvarno sjajno.

On je rekao da će se uvek odazvati pozivu selektora Srbije.

- Mi ćemo se uvek odazvati šta god bude bilo i ono, naravno pod uslovom da li možemo ili ne zbog klupskih obaveza i tako dalje. Svi mi volimo da igramo za reprezentaciju. Meni je to nešto najlepše i ja ću sigurno uvek biti tu - istakao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading