EMOTIVNA ISPOVEST IGRAČA ZVEZDE: Osvojio titulu na godišnjicu TRAGIČNOG GUBITKA, potpuno POTRESEN!

Autor: Republika

Sport

01.06.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac Crvene zvezde Džordan Lojd je iskreno govorio o posebnom osećaju posle trofeja u ABA ligi.

RepublikaFoto: Starsport
Lojd među saigračima iz Zvezde

Crvena zvezda je savladala Budućnost u majstorici odigranoj 28. maja. Tog datuma 2015. godine je poginuo Di-Žej Parker, najbolji prijatelj Džordana Lojda.

Amerikanac je istakao da je bio vrlo emotivan pred meč:

- Znao sam da će se utakmica igrati 28. maja. Bilo je mnogo emocija, svašta mi je prolazilo kroz glavu. Svake godine na taj datum mi je veoma teško. Srce mi je bilo teško. Znao sam da ću biti prepun emocija. Bilo je veoma lepo što sam mogao da održim priču o njemu, da je pričam ljudima i da ostane priča o njemu među ljudima. Sjajno je što sam igrao u njegovu čast i pobedio u njegovu čast. Ta trojka je bila veoma emotivna, posvetio sam je njemu. Kada sam saznao da će se igrati na taj datum, znao sam da ćemo pobediti - kaže Lojd.

Rasni strelac je dočarao koliko je lepo raditi sa Dejanom Radonjićem:

- Trener zaslužuje sve pohvale. Došao je u sred sezone, kada je situacija bila teška, izvukao je najbolje iz svega. Raditi sa njim bilo je 'glatko'. Izvlači najbolje iz tebe, zna sve igrače veoma dobro i izvlači iz njih mnogo toga. Ono što je vama neprijatno, on učini da vam bude prijatno. Gura vas i tera da probijate granice. Pružio mi je podršku, verovao u mene i hvala mu - zaključio je Lojd.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading