NIJE SAMO DREKSLER! Gomila problema za Partizan - Matović ŠOKIRAO Grobare pred polufinale!

Autor:

Sport

29.05.2021

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Matović suočava se sa ogromnim kadrovskim problemima pred susret sa Megom.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Matović

Košarkaši Partizana savladali su zemunsku Mladost sa 2:0, čime su se plasirali u polufinale košarkaške Superlige, a trener crno-belih Aleksandar Matović nakon meča pozabavio se povredama koje su "okovale" njegov sastav.

Naime, u duelu protiv Zemunaca teže se povredio novajlija Trej Dreksler, a šef struke "parnog valjka" je kazao da su se tokom susreta povredili i Ognjen Jaramaz, odnosno Nemanja Dangubić.

- Trej je na uručenju dobio udarac, a zatim u istom napadu je pao ispod našeg koša. Ne znamo da li je u jednoj ili drugoj situaciji. Na snimanju je i informacije su takve da je slomio dve kosti šake i on je završio sezonu - rekao je Matović za "BC Partizan TV", pa dodao:

Počeli smo utakmicu tako što je Jaramaz dobio udarac u prvom minutu i završio je utakmicu pod bolom, ali mislim da će to biti OK. Takođe, Erik Mika je došao i igra bez treninga praktično. Morali smo da izvedemo neke neplanirane izmene. Nemanja Dangubić je takođe u drugom ili trećem napadu nezgodno nagazio, mislim da će biti OK - zaključio je Aleksandar Matović.

Da podsetimo, crno-beli će u polufinalu odmeriti snage sa Megom, a prvi duel na programu je u utorak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading