RADONJIĆ BLISTA POSLE TITULE: Hvala navijačima i Čoviću! Titula još SLAĐA jer nismo bili kompletni

Autor:

Sport

28.05.2021

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je odbranila titulu šampiona ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Crvena zvezda je do pehara došla pobedom u majstorici nad ekipom Budućnosti.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić je posle meča izneo utiske.

- Takmičarska utakmica, kao što sam i očekivao. Poznajemo se, jer smo odigrali četiri meča u prethodnih nekoliko dana, postojao je nagomilani umor i sve što je u ovakvim serijama uobičajeno. Uspeli smo da odbrambeno odigramo najbolji meč u celoj seriji i to nam je donelo pobedu. U napadu nismo bili dovoljno dobri i nismo imali raspoloženih igrača, ali s obzirom na to da su to mečevi koji se tako igraju, moram da pohvalim momke. Došli smo do titule koja je osvojena protiv Budućnosti koja je bila sjajna - rekao je crnogorski stručnjak.

Nastavio je u dahu:

- Zahvalio bih se navijačima na podršci koja je bila sjajna. Svima čestitam na novoj tituli, pre svega Nebojši Čoviću - dodao je Radonjić, pritom se zahvalivši doktorima i fizioterapeutima nazvavši ih najbitnijim ljudima u klubu ove sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Crveno-beli su imali težak raspored ove sezone, a on se nastavlja već za dva dana kada Zvezda počinje učešće u plej-ofu Superlige Srbije.

- Raspored je težak čitave sezone i stalno smo u problemima koji su bili veliki i donosili su poziciju u kojoj smo morali mudro da odlučujemo. Neke utakmice smo igrali i slabije, jer smo često igrali bez dosta igrača. Ipak, u dobrom momentu smo počeli pripreme za ovaj plej-of, koji takođe nismo igrali kompletni, ali je zadovoljstvo još veće zbog toga.

Crvena zvezda će naredne sezone ponovo igrati u Evroligi.

- Bilo je bitno da osvojimo ABA ligu. Cela sezone je bila čudna zbo korone i praznih hala. Uspeli smo sve da prevaziđemo i plasiramo se u Evroligu, ali mislim da večeras ne treba da se priča o tome. O tome sada niko nije razmišljao, već samo o tituli - poručio je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading