Pitali su Milojevića o Miciću, trener Budućnosti odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

26.05.2021

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vasilije Micić je udarna vest u regionu.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Budućnosti Dejan Milojević

Trener Budućnosti Dejan Milojević istakao je da je oduvek verovao u Vasu Micića, a podvukao je da je zasluženo postao MVP Evrolige.

Apsolutno zasluženo je proglašen za MVP Evrolige, jako sam srećan zbog njegovog uspeha - kazao je Milojević za "Mocartsport", pa dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Vasa Micić

Ova sezona je sublimacija njegovog igračkog vrhunca u Evropi jer je igrao zaista najbolju košarku i pokazao svoj raskošni talenat. kako je sezona odmicala postajao je sve bolji, da bi onda svojim kvalitetom napravio razliku u ključnim trenucima sezone za njega i tim.

Ova nagrada i te kako nosi svoju težinu, jer je potvrda one teze da se posvećen rad uvek nagradi. Pogledajte samo ko je sve osvajao MVP nagradu u istoriji Evrolige, pogledajte konkurenciju ove sezone. Sada se nalazi rame uz rame sa evropskim košarkaškim velikanima.

Ranije danas, Micićev izbor je prokomentarisao i naš proslavljeni as Igor Rakočević, a njegove opservacije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading