RAKOČEVIĆ UZBURKAO SRBIJU: Sjajna vest za "Orlove" pred Olimpijske igre!

Autor:

Sport

26.05.2021

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se legenda i odala priznanje najboljem u Evropi.

RepublikaFoto: Starsport
Igor Rakočević

Naša košarkaška legenda Igor Rakočević izrazio je oduševljenje činjenicom da je Vasa Micić postao MVP Evrolige, što može značajno da mu utiče na samopouzdanje pred F4, ali i nastup u reprezentaciji Srbije na leto.

Ne poznajemo se lično, ali sam čuo koliki je Vasa radnik i koliko je posvećen košarci. Na kraju to se i vidi u njegovoj vrhunskoj igri. Iz godine u godinu je napredovao. Postao je jedan od najboljih igrača u Evrolige, a sada je zvanično najbolji. I to u timu koji je godinama u vrhu, sa šansom da za koji dan postane i šampion Evrope. Svaka mu čast. Trofej koji je osvojio je još jedan dokaz da se trud i rad isplate, naravno i velika nagrada, ali i obaveza, podsticaj da nastavi da se penje - kazao je Rakočević, pa dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Vasa Micić

Velika odgovornost, možda i određeni pritisak. Ali, s druge strane i velika čast da u jednu od najvažnijih utakmica za klub iz Istanbula zakorači kao najbolji igrač. Najbolji se prepoznaju kada je najvažnije, a već je rečeno da je on najbolji - rekao je Srbin za "Mocartsport".

- U životu je nekad važno da ste na pravom mestu u pravo vreme, odnosno da vas pogleda sreća. Prilikom mog povratka iz NBA mnogi su se čudili zašto sam izabrao Zvezdu, jer sam mogao u neki od tadašnjih evroligaša. Smatrali su da je to korak unazad. A zapravo je bio pun pogodak... Vasa je pak kraće bio u Zvezdi, ali je ispostaviće se napravio pravu stvar, kao i što je bio sjajan potez i odlazak u Tursku (Tofaš). Odigrao je odlično, ali nije se zadovoljio time, već je nastavio da raste, prvo u Žalgirisu, a poslednje tri godine u Anadolu Efesu. Ne sumnjam da je ispred njega još mnogo vrhunskih sezona - podvukao je Igor Rakočević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading