ŠOKIRAO KOMENTAROM: Ljubimac GROBARA se oglasio posle meča Budućnost Zvezda i UZDRMAO Srbiju i Crnu Goru!

Autor:

Sport

25.05.2021

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni košarkaš Partizana Goran Grbović komentarisao je dešavanja sa treće i četvrte utakmice finalne serije ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Goran Grbović i Duško Vujošević

Grbović je gostovao na TV Arena sport i nije krio ogorčenje zbog sudijskih odluka u korist Podgoričana.

Da razjasnimo neke stvari, ja kao osvedočeni Partizanovac kažem da je sada trenutak da Zvezda stoji kao prva i poslednja na odbrani srpske košarke! Ovo nije šala. Kakav interes imaju sudije da sviraju ovako kako su sudile? Ovo je katastrofalno. Ali ne samo zbog dva Zvezdina poraza. I prva i druga utakmica, isto je bilo. Zvezda se odvajala, i dominirala igrom, Budućnost ne. Dakle, Zvezda u ovom trenutku brani tezu, temu i platformu srpske košarke. To je vrlo važno. I ako ne budemo svi sa ove strane... Zamislite da nestane ABA liga, ko će da igra u Crnoj Gori, ko u Hrvatskoj, njima se gase klubovi, a opet rade na tome da ponize i unize srpske košarkaše na ovaj način. Ovo je više od sramote - rekao je Grbović.

Imao je i jedan savet za Zvezdu pred odlučujuću petu utakmicu.

Zvezda sada mora mudro i pametno da učestvuje u petoj utakmici. Da, treba napraviti pritisak, ali pre utakmice i to tako da mi iz Srbije tražimo fer utakmicu za naš tim. Fer utakmicu, fer suđenje, ništa više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

26.05.2021 06:09

Lupetas i koga interesuje tvoje misljenje? @a opet rade na tome da ponize i unize srpske košarkaše na ovaj način=Da li si video sastav Zvezde, sve stranci, koji bre srpski kosarkasi?????