"Vukovi" bez Bjelice lako sa Sansima, Bulsi i Hit odigrali četvrtinu za pamćenje

Autor:

Sport

26.11.2017

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minesota Timbervulvsi savladali su Finiks Sanse u svojoj dvorani, na kraju je bilo 119-108 za favorizovanu ekipu iz Mineapolisa.

RepublikaFoto: instagram.com/22wiggins
Minesota je lako izašla na kraj sa Finiksom

Minesota je vodila tokom čitavog meča, Sansi im ipak nisu dozvoljavali da se odlepe, ali bez Bukera jednostavno nisu mogli da računaju na pobedu u "Target centru".

Imali su kratko sredinom drugog kvartala Sansi i prednost od četiri poena, ali to su "Vukovi" preokrenuli do kraja četvrtine i do kraja držali prednost u svojim rukama, sve je bilo jasno sredinom poslednje četvrtine kada su Vulvsi došli do viška od 18 poena.

Minesotu je do 12. trijumfa (12-8) predvodio Karl-Entoni Tauns sa 32 poena i 12 skokova, pratili su ga Džimi Batler sa 25 poena, Vigins sa 21, Taž Gibson sa 16 uz 14 skokova, dok je dvocifren bio i Gorđi Đeng sa 11 poena.

Sanse (7-14) je predvodio bivši košarkaš Baskonije i Panatinaikosa Majk Džejms sa 26 poena, pratili su ga Voren sa 18, Troj Denijels sa 13 i Tajson Čendler sa 12 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading