OTVORENA PRETNJA IZ PODGORICE: Dolazimo po trofej u Beograd!

Autor:

Sport

25.05.2021

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Budućnosti Zoran Nikolić kaže da njegov tim ima velike šanse da slavi u majstorici koja se igra u Beogradu!

RepublikaFoto: Starsport
Nikolić vs. Noko

Budućnost je pobedom protiv Crvene zvezde u Podgorici 81:80 izjednačila u finalnoj seriji ABA lige na 2-2 i obezbedila odlučujući duel, koji će se u petak igrati u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" od 20.30 sati.


- Velika pobeda za nas, utakmica za infarkt. Drago mi je što smo verovali do poslednje sekunde. Kada su otišli na deset razlike nije bilo lako. Ali zahvaljujući navijačima i premoćnoj atmosferi smo uspeli da izvučemo pobedu, koja nam je dala psihičku prevagu za petu utakmicu u Beogradu. Smatram da imamo velike šanse da pobedimo tamo- rekao je Nikolić, prenose Vijesti.

Nikolić je svetan kakav duel ih čeka u Beogradu.

- Čeka nas pakao tamo. Oni će da naprave uzavrelu atmosferu, ja mislim od samog sletanja u Beograd. Ali nećemo da razmišljamo o tome, razmišljamo o nama. Sve četiri utakmice su bile na jednu loptu. Smatram da je psihička prevaga na našoj strani. Došli su sa 2:0 u Podgoricu, sigurno da su očekivali da će to da reše u trećoj ili četvrtoj utakmici. Drago mi je što se to nije desilo i što smo izborili petu utakmicu. Siguran sam da će biti mnogo više navijača nego u prve dve utakmice u Beogradu, ali moramo da se fokusiramo, da nametnemo naš tempo i mislim da je sve moguće. Verujem da ćemo doći do pobede i druge titule u ABA ligi- poručio je Nikolić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading