BUDUĆNOST PALA U FINALU: Mega ŠAMPION ABA lige!

Autor:

Sport

24.05.2021

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juniorski tim Mege trijumfovao je na šampionatu ABA lige za igrače do 19 godina pobedom u finalu nad ekipom Budućnosti rezultatom 92:83.

RepublikaFoto: KK Mega
Košarkaši Mege

Na završnom turniru koji je organizovan na Zlatiboru osim Mege i Budućnosti učestvovali su još Crvena zvezda, Partizan, čačanski Borac, užička Sloboda, Igokea i Podgorica, a Meginim juniorima ovo je bio drugi trijumf u trogodišnjoj tradiciji održavanja ovog takmičenja koji simbolično nosi naziv „Turnir budućih zvezda“.


Za najboljeg igrača turnira proglašen je košarkaš Mege Nikola Jović, a društvo u idelanoj petorci mu prave saigrači iz time Nikola Đurišić i Petar Kovačević, kao i Vuk Bošković (Igokea) i Tomislav Ivišić (Budućnost).

Za juniore Mege ovo je bio već treći pehar ove takmičarske godine, nakon što su prvo mesto osvojili u šampionatu Srbije, kao i na kvalifikacionom turniru Evrolige u Beogradu.

Krunu sezone predstavljaće im učešće na Fajnal-ejtu Evrolige koji se održava od 2. do 6. juna u Valensiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading