BIĆE UBITAČAN! Bivši trener o Amerikancu - Partizan dobija veliko POJAČANJE za sledeću Sezonu?!

Autor:

Sport

22.05.2021

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Sašo Filipovski.

RepublikaFoto: Starsport
Džoš Perkins sa saigračima iz Partizana

Bivši trener Partizana Sašo Filipovski objasnio je zbog čega nije postigao željenje rezultate sa crno-belima, a najavio je da će Amerikanac Džoš Perkins, koji je stigao u prestonicu Srbije na njegovo insistiranje, u narednoj sezoni biti mnogo bolji.

– Došao sam u klub u teškom trenutku, kada je bilo nekih problema. Tim je izgubio tri meča u Eurokupu i bila je teška situacija sa pandemijom koronavirusa. Ali znao sam, u potpunosti sam to prihvatio. Želeo sam da se suočim sa ovim izazovom. Uprkos ovim porazima, uspeli smo da se plasiramo u sledeću rundu, bili smo u TOP 16. Tamo smo se žestoko borili, pobedili smo Trento i Lokomotivu. Nažalost, eliminisani smo, nedostajalo nam je malo sreće u Jadranskoj ligi. Nisam ispunio očekivanja i prekinuli smo saradnju. Bilo je to zanimljivo iskustvo iz kojeg sam puno naučio. Definitivno ću koristiti ovo znanje u budućnosti – rekao je Filipovski za polsjki “SF”.

RepublikaFoto: Starsport
Nije se snašao u Humskoj - Sašo Filipovski

On je potom detaljnije izanalizirao učinak Perkinsa.

Situacija u Partizanu bila je veoma teška jer je došlo do velikih promena u sastavu – bilo je odlazaka i povreda – i u roku od nekoliko dana morali smo da dovedemo nekoga ko je bio u ritmu meča. Džoš je bio košarkaš koga smo mogli brzo da dovedemo u Beograda. On je talentovan igrač, ali još uvek mlad, kome je potrebna igra na evropskom nivou. Ovo mu je prva sezona posle koledža i vidite da još uvek ima nekih nedostataka. Ali za godine ili dve sigurno će se poboljšati. Ima veliki potencijal - zaključio je Filipovski.

Ostaje nam samo da vidimo da li će u Partizanu poslušati savet bivšeg trenera i zadržati Perkinsa u Beogradu i sledeće sezone...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading