(VIDEO) POZNAT POSLEDNJI UČESNIK PLEJ-OFA: Dža Morant se ZAPALIO i srušio Karija i Voriorse!

Autor:

Sport

22.05.2021

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Memefis Grizlisi su uhvatili poslednji voz i plasirali se u plej-of pošto su nadigrali Golden Stejt Voriorse sa 117:112.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Morant vodio Grizlise do plej-ofa

Igrač utakmice je bio Dža Morant koji je imao ludo trojkaško veče, zaustavio se na 35 poena, ali uz napomenu da je proradio kad je bilo najpotrebnije i prelomio meč u korist svog tima!

Iako je Memfis vodio tokom većeg dela utakmice, izgledao sigurno i samouvereno koračao ka izlasku iz plej-ina i ulasku u plej-of, počela je da se uvlači nesigurnost u Grizlise u odlučujućoj deonici. Stef Kari i saigrači su ulazili u njihove prepoznatljive trojkaške serije i istopili prednost, imali su šut za pobedu, ali ga je uzeo pogrešan čovek, Drejmond Grin. 

U produžecima je proradio Morant, a sa druge strane mu je parirao Pul, ali je Memfis izašao kao pobedin posle velike drame i produžetaka.

Morant je na 35 poena dodao je po šest skokova i asistencija, kao i četiri ukradene lopte, a najveća ispomoć u napadu bili su mu Grejson Alen, Tilman, Dilon Bruks, Desmon Bejn i Džaren Džekson. 

Kari je meč završio sa 39 poena i šest ubačenih trojki iz 15 pokušaja, Vigins je dodao 22, a Pul koji je iskočio u produžecima 19.

Memfis će u plej-ofu igrati protiv Jute Džez.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading