(VIDEO) MOĆNI VAŠINGTON RAZNEO PEJSERSE: Vestbruk i Bil zakazali okršaj sa Filadelfijom!

Autor:

Sport

21.05.2021

05:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vašington Vizardsi su počistili Indijanu pred svojim navijačima 142:115, i tako zakazali megdan sa Filadelfijom u prvoj rundi plej-ofa Istočne konferencije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rasel Vestrbruk

Malo ko je uopšte mogao da ih zamisli u plej-ofu, početkom aprila su imali skor 17-32, ali su uspeli da podignu formu i rezervišu poslednje, osmo mesto Istočne konferencije, čime su Indijanu posle pet uzastopnih sezona ostavili bez učešća u plej-ofu.

Indijana se držala samo u prvoj četvrtini. Već do poluvremena imala je 14 poena zaostatka, koji je bio i više nego duplo veći nakon trećeg kvartala (-31). Bil je čitavu poslednju deonicu presedeo na klupi, pa je meč završio sa 25 poena, pet skokova i četiri asistencije, dok Vestbruk u poslednjih osam minuta nije ulazio u igru, što je Indijana iskoristila da koliko-toliko ublaži poraz.

Vestbruk je ostao nadomak novog tripl-dabla, ubacio je 18 poena, zabeležio 15 skokova i osam asistencija, dok je upravo Bilovim trojkama Vašington stigao do ogromnog vođstva krajem treće četvrtine, a brojao je na ovom meču do 25.

Sabonis je sa druge strane stigao do tripl-dabl učinka (19 poena, 11 skokova i deset asistencija), dok je Malkolm Brogdon dodao 24 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading