VLADIMIR LUČIĆ SE VRAĆA U PARTIZAN? Bivši KAPITEN ovim rečima izazvao ZEMLJOTRES među Grobarima!

Autor:

Sport

18.05.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Lučić u centru pažnje nakon sjajne sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši košarkaš Partizana Vladimir Lučić

Član idealne petorke Evrolige Vladimir Lučić rekao je za "Žurnal" da povratak u Partizan trenutno nije realan, ali da bi voleo da završi karijeru u crno-belom dresu. Ipak, pitanje je da li će se to i desiti, a sve zavisi od okolnosti, kako u Humskoj, tako i od zdravstvenog biltena reprezentativca Srbije.

Nije postojala bilo kakva opcija da se vratim u Partizan. Bio sam u klubu od mladog tima, do kapitena. Posle pet godina došlo je vreme da odem. Iako bih voleo da se vratim i završim karijeru u mom klubu, jer bi to bila lepa priča, nije realno. Vratiti se u Partizan čisto da bih bio tu - nema smisla. Crno-beli zaslužuju igrače 100 odsto spremne da pomognu klubu - kazao je bivši kapiten "parnog valjka", pa dodao:

- Krivo mi je zbog svega kroz šta su prošli. Imam osećaj da se sada podižu, da Aca Matović radi dobar posao. Superliga će za njih biti teška posle tolikog perioda bez takmičarske utakmice. Plus, idu na Megu koja ima dobar tim, talentovane klince i Gagija (Milosavljevića) koji već pokazuje da može da pomogne. Biće uzbudljiv plej-of - ocenio je Vladimir Lučić.

Podsećanja radi, krilni centar je napustio Partizan 2013. godine, pre Bajerna je igrao za Valensiju, a sa Bavarcima je ove sezone za dlaku ostao bez Fajnal-fora Evrolige, pošto ih je u Top 8 eliminisao Milano u pet susreta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading