LJUDINA! NE MOŽE DA PREŽALI: Reprezentacija Srbije ostala bez KAPITENA!

Autor:

Sport

18.05.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pružio je dosta "orlovima", a rado bi se ponovo našao na parketu.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Teodosić i Nenad Krstić na meču Srbija - Grčka

B ivši kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić učestovao je u kvizu "Rizik ili oprez", a tom prilikom je istakao da mu košarka "ne nedostaje", osim kada su u pitanju reprezentativna takmičenja.

- Već pet godina sam u penziji, pa sam poprilično dugo sportski penzioner. Klupska takmičenja mi ne fale, ali nedostaje mi reprezentacija, što je osećaj koji mi se javi prilikom okupljanja ili utakmica - otkrio je Krle koji se dres Srbije uvek nosio sa posebnom energijom i motivacijom.

Inače, u kvizu se takmičio i Krunoslav Simon, as Efesa, a Krstićevo izlaganje o reprezentaciji možete pogledati u videu, od 4:20.

Podsetimo, Nenad Krstić (37) je klupsku karijeru okončao u Turskoj 2016. godini, a sa A selekcijom Srbije došao je do dva srebra na velikim takmičenjima, a radi se o Evrobasketu u Poljskoj 2014. godine i Svetskom prvenstvu u Španiji 2014.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading