RADONJIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Crvena zvezda DRASTIČNO OSLABLJENA u finalu ABA lige!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

15.05.2021

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio ke da očekuje težak meč protiv Budućnosti na početku finalne serije ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Kori Volden, Džordan Lojd i Branko Lazić

Finalna serija između Zvezde i Budućnosti počinje sutra od 18.30 sati, a prvi duel igra se u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

- Na kraju su finalu u dva tima koja su bila najbolja u čitavoj sezoni. Manje-više se očekivlao da tako bude u finalnoj seriji. Nama je najvažnije da fokus bude na prvoj utakmci. Ekipa Budućnost je bila bolja ekipa oba puta. Podelili su nas u Pioniru, veoma su nas nadigrali u Podgorici i pokazali da imaju razloga da imaju puno optimizma pred početak ove serije. Ekipa ima kvalitet, ugirana je, u dobroj formi, koja je kvalitetno prošla u polufinale. Svesni smo da nas čeka težak izazovu u prvom duelu, a i kasnije - rekao je trener Radonjić na konfrenciji za medije.


Radonjić je istakao da Marko Jagodić Kuridža neće igrati prvi meč finala, kao i da je gotovo izvesno da će Kori Volden propustiti sutrašnji meč.

- Na svima nama je da se trudimo da dobrom igrom pokušamo da kontrolišemo kvalitete ekipe Budućnosti, da dobrom energijom i koncentarcijom pokušamo da budemo bolji od ekipe Budućnosti, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo. Koncentrisani smo na ono što treba da radimo na terenu. Razmišljam samo u tom pravcu, da individualnom i kolektivnom igrom treba da iskontrolišemo dobar napadački kvalitet Budućnosti - rekao je Radonjić.

Košarkaš Marko Simonović istakao je da očekuje veliku borbu u finalu.

- Konačno smo stigli do finala, očekuje nas jako teška utakmica i cela serija protiv izuzetno dobre ekipe. Igrali su odlično tokom cele sezone, povedili su nas dva puta. Želimo da odgovorimo na njihove pobede i da odradimo dobro finale. Daćemo sve od sebe, da odigramo maksimalno dobro i fizički angažovano - rekao je Simonović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading