ĐORĐEVIĆ EKSPLODIRAO NA KONFERENCIJI: Srbin OMOLOVAŽEN, traži poštovanje!

Autor: Republika

Sport

12.05.2021

19:41

Košarkaši Virtusa su neslavno završili sezonu u Evrokupu, a sada im je ostala borba u italijanskom prvenstvu gde žele da prekinu dominaciju Milana i čekaju ih plej-of dueli sa Trevizom, a srpski trener Aleksandar Đorđević koji predvodi tim iz Bolonje je imao okršaj sa novinarima koji su se obrušili za njega zbog neuspeha na evropskoj sceni.

Starsport
Aleksandar Đorđević

On se požalio da novinari imaju nedostatak poštovanja prema njemu, a posebno mu se nije dopalo pitanje u vezi sa eliminacijom u polufinalu Evrokupa.

- Igramo sa Trevizom, a ti mi i dalje postavljaš pitanja u vezi sa Uniksom. Mogao si me to pitati i ranije- rekao je Đorđević.

Na konstataciju novinara da u svom timu ima nekadašnje šampione Evrolige i NBA lige, bivši selektor Srbije istakao je da prošlost nije važna.

Tanjug/AP

- Prošlost nije bitna. Ono što je juče urađeno ne postoji. Svi igraju dobro, kao što sam rekao i ranije. Nije važno šta su uradili Teodosić ili Belineli tokom svojih karijera, trenutno se računa samo ono što sada mogu učiniti za Virtus- smatra Đorđević.

Konstatuje se i da je ovo možda poslednja prilika za ovu grupu momaka u Virtusu da osvoje neki trofej.

- Gde to piše? Ovde sam stigao kada je ekipa bila 10. ili 11. Plej-of nije bio na vidiku. Prošle godine smo bili vodeći i veoma sam ponosan na učinjeno u prethodnom periodu. Uvek sam bio korektan prema svima, ali štampa nije bila prema meni. Setite se da smo prošle godine trebali da budemo prvi, prvi! Sada smo treći...- naveo je Đorđević.

 

 

Komentari (0)

Loading