JOKIĆ DELI NOVAKOVU SUDBINU: Vlade Đurović SKEPTIČAN - Amerikancima se NE SVIĐA da je BALKANAC MVP!

Autor: Republika

Sport

12.05.2021

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni trener Vlade Đurović je u emisiji "U obruču" istakao sumnju da će Nikola Jokić postati NAB MVP.

RepublikaFoto: Tanju/AP/Youtube.com/Arena sport TV
Vlade Đurović nazvao Jokića genijalcem

Đurović tvrdi da je Amerikancima nepojmiljvo da jedan Srbin u igri koju su oni izmislili dominira i da je zato "trn u oku" poput Novaka Đokovića:

- Plašim se neko Vestbruka, nekog Lilarda i recimo Embida. Prvo, oni dolazi sa Balkana, kao i Đoković...Kada one bogate babe sa zlatom na Vimbldonu navijaju za Rodžera protiv Đokovića, samo da neko sa Balkana ne osvoji. Tako i sa Jokićem. Mislim da je zaslužio, vuče sam ceo tim - ističe Đurović.

Trofejni stručnjak je uporedio kvalitete Jokića i Luke Dončića:

- Jokiću radi mozak kao avion, ide od 900-1000 km/h i to je neverovatno, dok je Dončić bolid Formule 1 koji ide 300 km/h. jokiću najbrže radi mozak od svih igrača koje sam ikada video u karijeri, a video sam ih mnogo. Kad primi loptu, vidi sva četiri igrača. Dončić vidi tri što je fantastično, dok Tre Jang vidi dva, Bogdanovića i možda centra. Jokić vidi i ispod svog koša čak, raspored svih svojih igrača, pa čak i ako je neki igrač zaostao on kao da ima oči pozadi. Stvarno je genijalan.  Bez odraza, bez brzine, eksplozivnosti igra vrhunsku košarku i sve te centre koji  mogu da ga pojedu za doručak koliko su jači od njega, koji su dva puta brži od njega ne mogu protiv njega da se bore, jer čovek ima glavu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Iv

13.05.2021 04:16

Cuj balkanac,kakva glupost! Covek je bre Srbin. Da je neka bagra napravila neko sranje vi bi odmah stavili Srbin,cim je nesto dobro u pitanju stalno se ubacuju te nebuloze tipa balkanac itd.

teodor

13.05.2021 08:44

Ovu Vladovu izjavu neko da prevede na engleski .Cisto da Ameri shvate neke stvari i da preduhitri njihove nefer namere. Jednostavno balkanski turbo mlaznjak gazi sve i dzaba krecce tu svoju NBA. Obojicemo je u nasu trobojku!