Paunić: Nisam bitan ja, već Srbija

Autor: Tanjug

Sport

25.11.2017

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratnik u košarkašku reprezentaciju Srbije Ivan Paunić, koji je bio najefikasniji u pobedi protiv Austrije, izjavio je da velika čast obuči dres svoje zemlje posle šest godina, ali i da njegov učinak ne sme da bude u prvom planu.

RepublikaFoto: Starsport
Paunić ponovo u reprezentaciji Srbije

- Velika je čast igrati za reprezentaciju. Srećan sam ponovo ovde. Hteo bih da čestitam svom timu na jako dobroj utakmici, prvenstveno mladim igračima koji su odigrali na vrhunskom nivou.
Uvek sam sebe podređivao timu. Danas ću biti ja najbolji, sutra neko drugi. Najvažnije je da Srbija pobeđuje, a kad je tako svi smo dobri - izjavio je košarkaš turskog Tofaša Tanjugu prilikom posete Sajmu sporta.

On je dodao da je selektor Đorđević za kratko vreme uspeo da uradi dobar posao s obzirom na samo dva odrađena treninga na ovom okupljanju, ali da još bolju partiju očekuje protiv Gruzije.

Bivši košarkaš Partizana se osvrnuo i na dugo odsustvo iz reprezentacije i propuštanje velikih takmičenja sa tri srebrne medalje.

- Ostaje žal što nisam bio deo reprezentacije na prethodnim okupljanjima kada smo osvajali medalje, ali i srećan zbog momaka koji su me zamenili. Saletova energija i mentalitet su pokazali da nije bitno za uspeh tima koja će ekipa izaći na teren - zaključio je Paunić koji sa državnim timom ima srebro sa EP u Poljskoj i zlato sa Univerzijade u Beogradu iste godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading