Jokić je trenerova produžena ruka: NIKOLA, MOMCI SE UGLEDAJU NA TEBE!

Autor:

Sport

25.11.2017

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Denvera Majk Meloun izjavio je nakon pobede njegovog tima nad Memfisom da Srbin Nikola Jokić izrasta u lidera tima, kao i da se drugi ugledaju na njega.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trener Nagetsa ima puno poverenje u Nikolu

Nikola je odigrao jednu od najboljih utakmica ove sezone sa 28 poena uz 13 skokova i 8 asistencija, a pritom je potpuno zatvorio sve prilaze košu za protivničkog centra Marka Gasola.

- Ispred hotelske sobe u Sakramentu sam mu rekao: 'Slušaj, sada nema Vilsona, Pola, ili mene. To je sjajna prilika da napraviš iskorak i budeš lider. Ovi momci sada gledaju u tebe'. On je to prihvatio te noći, i misli da je to pokazao i u Hjustonu. Krenuo je u pravom smeru i ponosan sam na njega - rekao je Maloun.

Maloun je takođe istakao da je još u Srbiji rekao Jokiću da mora da se pripremi za ovu sezonu.

- Kada sam letos otišao u Srbiju rekao sam mu da je njegova mentalna snaga (čvrstina) i kako sebe kontroliše u različitim situacijama veoma važna za tim. Kada stvari nisu išle na njegovu ruku u prošlosti, on se nekako prepuštao tim situacijama. Sada vidim mladog momka koji uči kako da se bori kroz teške stvari, što nije nikada lako. On se trudi, naporno radi i pravi napredak - rekao je Maloun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading