BOGDANOVIĆ ŠOKIRAO: Nikola Jokić mu nije MVP lige!

Autor: Republika

Sport

09.05.2021

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je na gotovo svim listama i anketama prvi kandidat za MVP-a NBA lige.

RepublikaFoto: AP Photo/David Zalubowski
Nikola Jokić

Od početka sezone su mu nalazili dostojnog takmaca: Džoela Embida, Stefa Karija, Lebrona Džejmsa, Demijana Lilarda, Krisa Pola,..., ali Somborac ih rešava konstatnim igrama i neverovatnim brojkama.

Hrvatski košarkaš iz redova Juta Džeza Bojan Bogdanović ni ne spominje Nikolu Jokića, već ima svog kandidata:

- Baš sam razgovarao sa Donovanom Mičelom i rekao mu da mora da radi na svom PR-u, jer je to očigledno trend. Eto na primer Simons konstantno tvituje o tome da bi trebalo da bude najbolji odbrambeni igrač sezone. Ja mislim da bi Mičel morao da bude u toj priči o MVP-u, ali je očigledno da bi morao sam sebe da hvali. On je na 25 poena u proseku, mi igramo najbolju košarku u ligi, a njega niko ne pominje. Mislim da su ga malo potcenili - rekao je Bogdanović za "Jutarnji list".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bojan Bogdanović

Džezeri su prvi tim Zapada sa najboljim skorom u čitavoj ligi. Bliži se plej-of gde Juta namerava proboj do same završnice:

- Ljudi više gledaju na to ko u sastavu ima mega zvezde, nadaju se da će u plej-ofu igrati svoju najbolju košarku. Neke od zvezda sada odmaraju, čuvaju snagu za doigravanje, ali ni mi nismo bili u punom sastavu pa smo opet tu na prvom mestu - poručio je reprezentativac Hrvatske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading