POSLE OGROMNOG USPEHA STIŽE U PARTIZAN? Saša Đorđević dobio PAKLENU KONKURENCIJU!

Autor:

Sport

09.05.2021

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski stručnjak Zvezdan Mitrović je sa Monakom osvojio Evrokup i obezbedio istorijski plasman u Evroligu, a sada je progovorio o mogućnosti da sedne na "užarenu" klupu Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan

Mitrović je dobio letos otkaz u Asvelu i potom preuzeo Monako sa kojim je ostvario neverovatan uspeh koji će sigurno svim snagama pokušati da ga zadrži!

O njegovoj stučnosti je izlišno govoriti, pa su mnogi klubovi zainteresovani za njegov angažman, a između ostalih se i beogradski Partizan spominjao kao kandidat, pošto crno-beli nikako da pronađu dugoročno rešenje za klupu.

U razgovoru na MaxBet radiju, u emisiji "60 minuta s Vladom i Acom", Mitrović je upravo upitan da li ga je iko iz Partizana kontaktirao kada se pričalo da je kandidat za klupu crno-belih.

- Čuo sam i ja te priče, ali niko me nije zvao- rekao je Mitrović.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Mitrović

- Obično sve to ide i preko agenata. I tokom završnice Evrokupa je bilo poziva, odmah sam ih prebacio na agente...- objasnio je crnogorski stručnjak.

Da li postoji šansa da jednog dana preuzmete klub iz Srbije?

- Iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske… Ne postoji problem da radim u bilo kojem normalnom klubu s ambicijom- iskreno je ogovorio bivši selektor Crne Gore.

Podsetimo, Partizan u ovom trenutku vodi Aleksandar Matović, a nedeljama unazad nagađa se ko će voditi crno-bele u narednoj sezoni pošto se spominju Saša Đorđević i Zoran Lukić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading