Hrvati crvene od stida: MOŽEMO LI NIŽE PASTI?

Sport

25.11.2017

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Hrvatske započela je kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2019. porazom na gostovanju Holandiji 68:61, a mediji susedne države ne štede reči kritike na račun njihovih igrača.

RepublikaFoto: fiba.basketball.com
Holanđani ponizili Hrvate na početku kvalifikacija

"Vatreni" jesu nastupili u desetkovanom sastavu protiv Holanđana, ali mediji i pored ove činjenice ne nalaze reči opravdanja za ekipu, koja je i pored svih okolnosti, morala da savlada "Lale".

"Sportske novosti" su uputile najoštriju osudu sa naslovom: "Hrvatska nastavila tamo gde je stala na Evrobasketu, možemo li pasti na niže grane?". Očigledno su želeli da pokažu da nešto ozbiljno ne funkcioniše u tamošnjoj košarci, pošto su igrači nastavili da srozavaju ovaj sport.

Izveštaj "Večernjeg lista" počinje naslovom: "Debakl Hrvatske! Košarkaši izgubili od slabašne Holandije", dok ni ostali listovi nisu štedeli pera pišući o lošoj predstavi igrača na gostovanju u Almereu. Uglavnom su provejavali kritički tonovi, uz kvalifikacije kao što su katastrofalno, očajno, bedno...

Teški dani su pred košarkašima Hrvatske, nemaju podršku medija, a moraju da se "vade" posle ovog potopa. Naredni rival je Italija, pa je jasno da je pred "kockastima" nezahvalan zadatak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading