RAZGOROPADILI SE! Idem u Beograd da ponovo pobedim Zvezdu! Bajić PRETI crveno-belima pred MAJSTORICU!

Autor:

Sport

07.05.2021

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Igokee Dragan Bajić bez dlake na jeziku posle iznenađujuće pobede nad Crvenom zvezdom.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Igokee Dragan Bajić

Trener Igokee Dragan Bajić puca od samopouzdanja posle pobede nad Crvenom zvezdom u drugom meču polufinala ABA lige.

Trener ekipe iz Aleksandrovca zadovoljan je činjenicom da su njegovi izabranici držali koncentraciju i intenzitet igre tokom većeg dela susreta, a najavio je da "ide u Beograd po pobedu".

Čestitam timu na izvanrednoj utakmici. U pripremi smo rekli da moramo 40 minuta, da nam se ne ponove dve utakmice iz Beograda. U obe smo igrali dobro 35 minuta, pa pali. Večeras nije bilo tako, a moram da istaknem defanzivnu liniju, zaustavili smo i Korija Voldena i Džordana Lojda, sve koji su bili opasni po koš, spustili smo zvezdu na 68 poena, što je sjajno - kazao je Bajić odmah posle meča, pa dodao:

Ja pritiska nemam, nemam nikakvu dozu pritiska. Tako je bilo od početka, od kada sam preuzeo ovaj tim. Tako sad i u Beograd idem, sa mnogo samopouzdanja, od početka to govorim. Idem da pobedim - zaključio je Dragan Bajić.

Inače, posle poraza crveno-belih trener Dejan Radonjić je najavio znantno drugačiji pristup u utorak, kada je na programu duel broj tri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading