(VIDEO) PRŠTALO JE NA SVE STRANE: Hrvat LAKTOM UDARIO Jokića, a Srbin mu je OVAKO odgovorio

Autor:

Sport

02.05.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je mučio odbranu Los Anđeles Klipersa koji nikako nisu uspeli da ga zaustave, a čak je hrvatski centar Ivica Zubac udario Srbina laktom u pokušaju da ga uzdrma.

RepublikaFoto: youtube.com/espn
Nikola Jokić

Ipak, ni to nije omelo Jokića koji je u pobedi nad Klipersima upisao 30 poena, 14 skokova, sedam asistencija i jednu blokadu.

Odmah na startu konferencije za medije posle meča, Nikola Jokić je odgoovrio na pitanje da li ga je motivisalo to što ga je Ivica Zubac udario laktom.

Nije me to motivisalo. To nije bilo namerno, poznajem ga, on je dobar momak. Nije bilo namerno. Barem se nadam - rekao je "Džoker".

Nagetse sada očekuje duel sa Lejkersima, a novinare je zanimalo može li Srbin još da podigne nivo igre.

Ne, igram isto u svakoj utakmici. Nekada je dobro, nekada loše, ali ne prilagođavam se, nego igram kako umem.

 

Jedna njegova asistencija je u Denveru okarakterisana kao da ima oči na leđima.

- Igrali smo na postu, imao sam loptu i video sam igrača u korneru i pokušao sam da proigram Ej-Džej Klajna koji je pogodio sjajan šut.

Na kraju je čestitao praznike svima u Srbiji i malo opširnije prokomentarisao meč.

Za početak da svim čestitam Vaskrs. Hristos Voskrese! Da ga provedu kako treba. Super utakmica za nas. Ceo meč su nekako bili tu, ali smo u trećoj i četvrtoj četvrtini otišli na 10 razlike. Mislim da je klupa bila sjajna danas, imali su ozbiljnu energiju. Kada je +/- kategorija u pitanju, Ostin Rivers je imao 22, svi ostali sa klupe su bili u plusu. 

Na kraju je bilo gusto, ali ne toliko, jer smo mi pogađali neke šuteve i završili šest razlike za nas. Najvažnije je da smo pobedili, sada smo treći, pa ćemo videti šta će biti - zaključio je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading