VELIKI MALER ZA DENVER: Jokić rešio da PROGOVORI posle ŠOK POVREDE!

Autor:

Sport

24.04.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Nikola Jokić analizirao poraz njegove ekipe od Karijevog Golden Stejta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Centar Denvera Nikola Jokić

Centar Denvera Nikola Jokić ocenio je, posle poraza Nagetsa od Golden Stejta, da će povreda Vila Bartona biti veliki hendikep pred nastavak sezone za njegov tim.

Ne znam baš da li nas raduje ili ne, ali tako je. Povredio nam se još jedan važan igrač - Džamal se povredio na kraju utakmice, a Vil Barton na početku. Izgubili smo i prošli put kada smo bili ovde, možda nam ne leže kao ekipa - rekao je "džoker", pa dodao:

Mislim da igraju stvarno lepu košarku, Stef Kari igra stvarno izuzetno. Nekako, svako zna svoju ulogu, niko ne forsira ništa posebno, znaju kada da utrčavaju sa mnogo energije, dobro šutiraju... Drejmond je odigrao sjajnu utakmicu, imao je 19 asistencija. Mislim da su bili bolji, loš meč za nas, još nam se povredio još jedan igrač u rotaciji.

Ništa nismo pokazali, i kada smo pogađali, bili su teški šutevi. Procenat šuta nam je bio loš - i iz igre i za tri poena. Dosta loša utakmica za nas.

Podsećanja radi, Jokić je okršaj sa "ratnicima" okončao sa 19 poena, uz po šest skokova i asistencija, ali nedovoljno čak ni da se ublaži poraz sa 21 poenom razlike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading