SRBIN NA KLUPI KOMŠIJA: Severna Makedonija ima NOVOG selektora!

Autor:

Sport

19.04.2021

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izneo prve utiske posle promocije.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Bajić i Muta Nikolić

Proslavljeni trener Igokee Dragan Bajić od ponedeljka je i zvanično promovisan kao novi selektor Severne Makedonije.

Zadovoljstvo izborom istakao je i direktor makedonskog saveza Todor Gečevski.

- Saradnju s (trenerom Igokee) Bajićem smo dogovorili prošle sedmice i verujem da smo napravili pravi izbor selektora koji će podići nivo reprezentacije svojim znanjem i iskustvom. Ovo je dogovor na duže staze, minimum na četiri godine - kazao je Gečevski.

O ciljevima Makedonaca govorio je i srpski stručnjak.

Svakom treneru je čast da bude selektor neke reprezentacije. Ja imam čast da budem selektor Makedonije. Milo mi je što su ljudi kao (predsednik KFSM Pero) Antić i Gečevski, koji su kao igrači imali vrhunske trenere izabrali mene. Dolazim sa velikom energijom i željom da napravim velike stvari. Želeo bih da ostanem 10 godina, a ako se to desi značiće da smo napravili dobre rezultate - rekao je Bajić, pa dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Na novom zadatku - Dragan bajić

Moraćemo svi da budemo kao jedna porodica, da dišemo kao jedan. Samo tako možemo da dođemo do željenog cilja. Mladi će definitivno dobiti šansu, ali niko neće imati zagarantovano mesto zato što je talentovan i ima više od 19 godina - zaključio je Dragan Bajić.

Podsetimo, Bajić (47) je gotovo celu trenersku karijeru radio u Laktašima, osim kratkog boravka u ekipi Černo More iz Bugarske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading