BLIZU SMO CILJA: Radonjić zadovoljan pobedom, ali brine zbog DVE STVARI!

Autor:

Sport

14.04.2021

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić je istakao da je najvažniji trijumf protiv Cedevita Olimpije koji su postigli uprkos poteškoćama i nemogućnosti da nastupe u kompletnom sastavu.

RepublikaFoto: Starsport

Dejan Radonjić

Crveno-beli su savladali ekipu Cedevita Olimpije posle uzbudljive završnice sa 82:81 i tako se izjednačili na vrhu regionalnog šampionata sa ekipom Budućnosti.

- Za nas je najvažnije bilo da pobedimo. Bili smo bez pojedinih igrača što zbog povrede, što zbog papirologije. Prvo poluvreme smo napadački izgledali odlično, bilo je propusta u fazi odbrane. U trenucima kada smo trebali da realizujemo neke stvari u nastavku, to nismo uradili i Cedevita Olimpija je to vešto koristila i napravila tu završnicu neizvesnom, gde smo mi na kraju izašli kao pobednici- rekao je Radonjić.

Zvezda i Cedevita Olimpija se već u nedelju ponovo sastaju.

- Nije ovo baš nešto za neku posebnu analizu. U plej-ofu se to dešava, sada je slična situacija. Nadam se da će reakcija igrača, Simonovića pre svega, zbog tih slabosti. Noko se vraća, pokušaćemo da odigramo dobro i da damo naš maksimum. Kao što sam već rekao, za nas je realno da se borimo za drugo mesto i sada smo jako blizu toga- dodao je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading