(VIDEO) KAKAV PAĆENIK: Poznati hrvatski košarkaš KRAO novac saigračima dok je igrao u NBA ligi!

Autor:

Sport

14.04.2021

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski košarkaš Damir Markota šokirao je javnost.

RepublikaFoto: Starsport
Damir Markota u dresu Hrvatske

Markota je bio gost u "Podcast Inkubatoru" u kojem je otkrio da je krao novac od NBA zvezda.

On je tokom svoje bogate karijere jednu sezonu proveo u Milvoki Baksima, ali se nije previše proslavio, pa je usledio povratak u evropsku košarku.

Markota je objašnjavao kako izgleda izlazak u provod sa NBA zvezdama, a onda je šokirao otkrićem da im je krišom uzimao novac.

- Jednom smo izašli u diskoteku u kojoj je bilo barem dve, tri hiljade crnaca, ja sam bio jedini belac unutra. Obukao sam široke pantalone, stavio lance... Prilagodiš se tom svetu u kojem živiš. To se dogodilo u Atlanti. Kad si "ruki" ti moraš da uradiš sve što ti kažu stariji igrači. Njima je fora da kad se nalaze u diskotekama budu na balkonima i VIP prostorima i vole bacati pare. Kako sam ja bio najmlađi, ovaj mi da par hiljada dolara i kaže razmeni to sve u jednu novčanicu, ovaj mi kaže idi ovo, ovaj mi kaže idi ono, ja pogledam, kako će oni to provaliti, tu par hiljada dolara, pa neće oni to brojati. Naravno, ja sam tu sebi uzeo malo od ovoga, malo od ovoga, malo od ovoga... Jedini bih ja u plusu završio. Izlazak je bio dobar - rekao je kroz smeh Markota.

Brojni gledaoci emisije osudili su Markotu u komentarima.

Podsetimo, Markota je nedavno bio u žiži regionalne javnosti kad se na jednoj utakmici hrvatskog šampionata posvađao sa srpskim trenerom Cibone Vladimirom Jovanovićem. Epilog je taj da je iskusni košarkaš dobio otkaz iz zagrebačkog kluba i trenutno je slobodan košarkaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading