(FOTO) Bosanski košarkaš vređao generala Mladića: ČEKA TE GROB I SUĐENJE KAKVO ZASLUŽUJEŠ!

Autor:

Sport

22.11.2017

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Portland Trejlblejzersa Jusuf Nurkić ostavio je danas prilično provokativnu i osetljivu poruku na "Fejsbuku" u kome je izvređao srpskog generala Ratka Mladića, koji je danas osuđen na kaznu doživotnog zatvora u Haškom tribunalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nurkić izazvao lavinu komentara kontroverznom objavom na Fejsbuku

Nurkić je ostavio post na svojoj stranici u kome se osvrnuo na zločin u Srebrenici i ulogu Ratka Mladića u celoj stvari.

Evo šta je Nurkić napisao danas tokom dana na društvenim mrežama.

- Razočaranje je veliko, teško je podneti svu tu bol. Svet je godinama samo gledao našu patnju, često i okretao glavu, a ovoliko čekanje na suđenje i presudu još jedno je poniženje za žrtve. Kakva god presuda da bude, monstrum neće dobiti ono što zaslužuje... Ali, ne brini, čeka te kabur (grob) i suđenje kakvo zaslužuješ - napisao je na fejsbuk stranici Jusuf Nurkić.

Njegov komentar je podigao popriličnu buru sa obe strane, srpske i muslimanske, ali se centar Portlanda nije dalje oglašavao povodom ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miro

23.11.2017 02:24

Uopste neinteresantna osoba brz tezine u javnom mnenju ,oskudnog koeficijenta inteligencije i ne vidim razloge zbog cega njegovim nepromisljenim izjavama davati paznju.