ZVEZDA ZAVRŠAVA EVROPSKU ODISEJU: Radonjić je samo ovo poručio igračima!

Autor:

Sport

07.04.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da očekuje da njegova ekipa odigra dobar meč protiv Albe u poslednjem susretu u ovogodišnjem izdanju Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Utakmica između Albe i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati u Berlinu.

- Ostala nam je ta jedna utakmica u Evroligi i Albi i nama. Prilika da se odigra jedan dobar meč, znamo i njihove kvalitete i kako igraju. Zato na prvom mestu moramo da odigramo sa dobrom koncentracijom, da trčim dobro i da nivo odbrane bude dobar da možemo da budemo konkurentni, da pariramo ekipi Albe i njihovom stilu igre i zato će nam biti potrebna i dobra energija kako bi odigrali dobru utakmicu u Berlinu- rekao je Radonjić za klupski sajt.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Radonjić za ovaj meč na raspolaganju ima gotovo sve igrače, u tim se vraća Kori Volden, dok će i na odsutan biti Duop Rit.


Prvotimac crveno-belih Ognjen Dobrić očekuje dobar meč.

- Imaju izgrađen sistem, imaju mnogo izlaza iz akcija. Igraju mnogo u tranziciji, takva su ekipa. Tako igraju već dugo, znaju da iskoriste svoje prilike. Moramo da budemo maksimalno fokusirani svih 40 minuta, igraju sa mnogo slobode, sa mnogo trčanja i šuteva iz svih pozicija na koje su navikli i koje uzimaju sele sezone. To moramo da iskontrolišemo- rekao je Dobrić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading