PARTIZAN ŽELI DA NASTAVI SERIJU: Crno-beli na VELIKOM ISPITU!

Autor:

Sport

07.04.2021

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović rekao je da očekuje dobru i zanimljivu utakmicu protiv FMP-a, u zaostaloj utakmici 16. kola ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan

- Moramo da odigramo još jednu utakmicu sa mnogo kontakta. U poslednje vreme FMP je bio u poziciji sličnoj nama. Podigli su formu, igraju dosta dobro, promena trenera je dovela do toga da igraju sa mnogo više čvrstine i mnogo više karaktera. Sigurno će biti zanimljiva utakmica, s obzirom na to da i oni vole da igraju sa puno kontranapada. Očekujem dobar meč- rekao je Matović za klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u četvrtak od 16 časova u Hali sportova "Ranko Žeravica" protiv FMP-a, zaostalu utakmicu 16. kola ABA lige.

Matović je dodao da ima problema sa sastavom zbog povreda igrača.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Matović

Centar Partizana Vil Mozli rekao je da ekipa želi da nastavi niz pobeda.

- Koncentrisani smo, imamo niz pobeda i želimo tako da nastavimo. Igraćemo čvrsto, oni će igrati isto tako. Igrali su utakmicu protiv Mornara i pobedili su, tako da moramo biti na visokom nivou sutra- naveo je Mozli.

Partizan je sedmi na tabeli sa 10 pobeda i 13 poraza, a FMP je osmi sa pobedom manje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading