(FOTO) ŽELJKO OBRADOVIĆ IDE U TORONTO: Prihvaćena VELIKA SUMA koju je teško odbiti

Autor: Republika

Sport

05.04.2021

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slika legendarno0g trenera Željka Obradovića prodata je na humanitarnoj aukciji u čačanskom kafiću "Žoc". Kupac je Goran Bojović, Čačanin iz Toronta, čijih su 195.110 dinara otišli za lečenje četvorogodišnje Nađe Đerović.

RepublikaFoto: Starsport
Željko Obradović

Delo slikama Vladice Milovanovića Vlajsa završilo je u Bojovićevim rukama, dok će se svota novca iskoristiti za lečenje male Nađe koja koja boluje od cerebralne paralize. Nađina majka Milica Đerović, u telefonskom razgovoru, zahvalila se svima koji su učestvovali u plemenitoj akciji. Svi koji su u mogućnosti mogu pomoći slanjem SMS poruke 946 na 3030.

Dakle, trofejni trener je potpisao jedno platno koje se nalazi u kafeu “Žoc”. Suvlasnici pomenutog ugostiteljskog objekta Aleksandar Denić, Nedeljko Mandić, Milorad Vesković i Dragan Biska Albić želeli su da na aukciji prodaju rad, a prikupljeni novac doniraju za lečenje bolesne dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by reflektor.rs (@reflektor.rs)

- Najveću ponudu dao je Čačanin koji živi u Torontu i jedan je od najuspešnijih Srba u Kanadi. Reč je o Goranu Bojoviću, na aukciji Goran – 1206, velikom patrioti. Maloj Nađi potrebna je pomoć, nedostaje još novca, a mi ovde nećemo stati. Planiramo još jednu aukciju za Nađu i porodicu Đerović koje ćemo rado ugostiti u našem objektu - kaže Dragan Albić. 

Da podsetimo, Željko Obradović je trener koji je u Evroligi osvojio devet titula. Sa Partizanom, Huventudom, Realom, Fenerbahčeom i pet sa Panatinaikosom. Reprezentaciju Srbije doveo je do evropskog i svetskog zlata, a broj klupskih trofeja iluzorno je nabrajati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading