SRBIJA GA PAMTI ZBOG DIVCA I STOJAKOVIĆA: NBA legenda bez dlake na jeziku o Jokiću!

Autor:

Sport

04.04.2021

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se proslavljeni Amerikanac.

Centar Denvera Nikola Jokić

Kris Veber, bivši saigrač Predraga Stojakovića i Vlade Divca u Sakramentu, rekao je da bi u današnje vreme voleo da igra sa centrom Denvera Nikolom Jokićem.

Odmah na početku ćemo da prokomentarišemo današnje stanje u košarci. Tačnije, prokomentarisaćemo kako si ti bio jedan od prvih visokih igrača koji su znali da čitaju igru, pošalju pas kada treba, da pogađaju šuteve za tri poena... Prototip moderne četvorke - rekao je Veber, pa dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kris Veber

Voleo bih da sam igrao danas. Kada sam ja igrao, visoki igrači nisu mogli ni da završe kontru 3 na 2... Zato kažem da bih voleo da igram danas, posebno na visokom postu, da uručim loptu bekovima ili da čitam utrčavanja pogotovo pas iz skoka... Zato se divim Jokiću, Embidu i još neke momke. I voleo bih da mogu da igram sa Jokićem, možda Simons ili Kajri, kada ih vidim kako prate kontre... Imam veliko poštovanje za ove mlade momke - zaključio je Veber.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading