BOMBA NA POMOLU: Nedović najavio POVRATAK u Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

01.04.2021

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Nedović je bio kost Zvezdinog podcasta “Pick ‘n’ Talk”.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Nedović

Nedović je govorio o brojnim zanimljivim temama, a neizbežan je bio i razgovor o njegovom potencijalnom povratku u Crvenu zvezdu.

- Lepo to zvuči, svaki igrač koji je odrastao u srpskom klubu zamišlja savršen kraj karijere povratkom. Ali video sam da je dosta igrača pre mene to reklo. Mislim da nije fora doći u klub kad više ne možeš ništa da pružiš. Ako se to bude desilo nekada, voleo bih da to bude kada bih mogao da nešto pružim. Nikad se ne zna šta donosi sledeća sezona, pogotovo u vreme pandemije - iskren je Nedović.

Košarkaš Panatinaikosa je nekoliko puta u karijeri igrao protiv crveno-belih.

- Mislim da bi bila uvreda kad ne bih davao svoj maksimum protiv Zvezde. I kad mi prijatelji kažu ‘Hajde, lakše malo’, mislim da baš moram maksimalno da igram, jer tako pokazuješ poštovanje. Sećam se kad sam prvi put igrao protiv Zvezde za Valensiju, tada bukvalno nisam mogao da spavam celu noć. Bio sam jako motivisan, malo sam i pregoreo, trener mi je dao malo minuta, bio sam katastrofa, ali imao sam i dobrih partija protiv Zvezde, u Unikahi na primer. Sad u dresu Panatinaikosa sam im poklonio pobedu, ali dobro, pamtim ja sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading