KAPITEN I TRENER JEDNOGLASNI: Moramo MNOGO ČVRŠĆE ako hoćemo do pobede!

Autor:

Sport

31.03.2021

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić smatra da njegov tim mora da igra mnogo čvršće i bolje u odbrani protiv Makabija nego što je bio slučaj u proteklom meču sa Armanijem iz Milana.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Crveno-beli u četvrtak od 21 sat zatvaraju duplo kolo u Evroligi duelom sa ekipom iz Tel Aviva u hali "Aleksandar Nikolić".

- Očekuje nas ekipa Makabija koja je u dobrom ritmu u poslednje vreme. Zabeležili su nekoliko vrednih pobeda poput one nad Žalgirisom u Kaunasu i sinoć protiv Barselone u Tel Avivu. Radi se o ekipi koja ima izuzetan individualni kvalitet, popunjeni su na svim pozicijama. Da nije bilo nekih nesrećnih poraza sigurno bi bili u borbi za viši plasman. Mi moramo da odigramo ovu utakmicu mnogo čvršće i mnogo bolje u odbrani nego što smo odigrali ovu protiv Armanija- rekao Radonjić za klupski sajt.

RepublikaFoto: Starsport

Kapiten Branko Lazić kaže da ih očekuje novi izazov.

- Makabi igra odlično poslednjih nekoliko nedelja. Imaju po dve vezane pobede u oba takmičenja, a u kakvoj su formi najbolje govori jučerašnji duel sa Barselonom. Igraju brzo, imaju sjajne individualce i napadače, što govori da ćemo morati da odigramo dobru odbranu i mnogo čvršće nego protiv Armanija- rekao je Lazić.

Zvezda je na 17. mestu Evrolige sa učinkom 9-23, dok Makabi ima skor 13-17.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading