MITROVIĆ PRED BORBU ZA POLUFINALE: Ginućemo za svaki centimetar terena!

Autor:

Sport

30.03.2021

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma uzbudljiv meč čeka nas na putu ka polufinalu Evrokupa!

RepublikaFoto: Budućnost VOLI
Pred košarkašima Budućnost na putu ka polufinalu Evrokupa stoji Zvezdan Mitrović sa Monakom

Košarkaši Budućnosti, 31. marta, sa početkom u 18 časova, igraju protiv Monaka u Monte Karlu, za mesto u polufinalu Evrokupa.

Svima koji su pratili prva dva meča, jasno je da sledi, novi, treći rat nerava, borba za svaku loptu, za svaki centimetar terena. Tajni između dva tima i dva trenera više nema. Jasno je da će u meču koji sledi, odlučiti nijanse, kako je uvek na mečevima koji sa sobom nose veliki ulog, a na talonu u Monte Karlu je plasman u polufinale Evrokupa.

- Nema mnogo toga da se kaže o meču koji sledi. Monako i Budućnost su u prva dva meča pokazali da su u pitanju ujednačene ekipe, pa su samim tim i šanse za plasman u polufinale podjednake. Prednost domaćeg parketa u uslovima koronavirusa ne znači mnogo. Budućnost je nešto svežija, jer je usled odlaganja utakmice sa Mornarom, dobila nekoliko dana da se pripremi za duel koji sledi, dok smo mi doživeli poraz protiv Šolea - rekao je Zvezdan Mitrović za Sport Klub i nastavio:

- Odlučiće nijanse i detalji. Nema nikakve dileme da će stepen motivacije i borbenosti kod obe ekipe biti na vrhunskom nivou. U takvoj situaciju, u mečevima koji nose veliku važnost i ulog, po pravilu odlučuju odbrana, hladna glava u napadu, raspoloženi pojedinac….Ponavljam još jednom, očekujemo veliku borbu za svaku loptu i svaki pedalj terena, odlučiće nijanse, a ljudski i sportski je nadati se da će pomenute nijanse biti na našoj strani - zaključio je strateg Monako, koji se vratio u klub iz kneževine posle neuspele avanture u Asvelu.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Zvezdan Mitrović

Virtus i Gran Kanarija su izborili plasman u polufinale Evrokupa. Virtus će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Uniks – Lokomotiva, a Gran Kanarija protiv boljeg iz duel Monako – Budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading