BUDUĆNOST PARTIZANA SVE SVETLIJA: Crno-beli MOĆNOM SERIJOM "rešili" Megu u ABA ligi!

Autor:

Sport

28.03.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Aleksandra Matovića izgledaju sve bolje iz meča u meč, što su potvrdili protiv i te kako opasne Mege, koja je ipak poklekla u samoj završnici.

RepublikaFoto: Photo: Mega Bemax/Ivica Veselinov
Crno-belima pripao derbi ABA lige!

Košarkaši Partizana savladali su Megu Soccerbet sa 98:88 u hali ,,Ranko Žeravica“ u okviru 23. kola ABA lige.

Prvi od dva derbija ove runde (utakimca Mornara i Budućnosti je odložena), bio je izuzetno efikasan i dinamičan, sa dosta serija dveju ekipa, što je i prouzrokovalo neizvesnu završnicu koja je pripala Partizanu zahvaljujući Jaramazu i njegovoj sjajnoj seriji u poslednjem minutu.

 

 

I jedni i drugi su veoma dobro otvorili susret, ali se posebno izdvojio Nemanja Dangubić, koji odavno nije izgledao ovako. Košarkaš Partizana je igrao kao uključen u struju i pogađao bez promašaja. Ubacio je 12, od prvih 16 poena svog tima, a samo dva više je u tom trenutku imao čitav tim Mege.

Ofanzivni skok je pomogao Partizanu, uz šut spolja, da dođu do najveće prednosti na utakmici. Bilo je +6 nakon trojke Pejdža, a onda je kažnjena nesmotrenost igrača Mege koji su nakon tog pogotka Amerikanca loše izveli loptu. Posed je bio za Partizan, a Pejdž se ponovo namestio i mrežica se opet podigla, dva puta u svega nekoliko sekundi.

 

 

Serijom 14:0, Mega je potpuno preokrenula za manje od tri minuta u nastavku. Sušan period Partizana, prekinuo je Pejdž, koji je kaznio lošu odbranu domaćih. Izabranici Aleksandra Matovića su proigrali, ali je Mega bila za nijansu bolja. Marko Simonović i Filip Petrušev su, očekivano, bili najveća opasnost po Partizan, koji je uspeo da umanji i dođe da dva poena zaostatka u odnosu na Megu na kraju prvog poluvremena. Veoma efikasan prvi deo igre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading