NAGETSI OD SUTRA NEZAUSTAVLJIVI: Jokićeva ojačana četa prvi put na okupu protiv Bogdanovića i Hoksa!

Autor:

Sport

28.03.2021

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eron Gordon i Džavejl Megi stigli su u Denver pred sam kraj trejd roka, pa će, posle prolaska kroz čitav bezbedonosni proces zbog korone, konačno pridružiti Jokari i saigračima na terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Do skoro mu je smetao u Orlandu, a sada će Gordon biti velika pomoć Nikoli Jokiću

Spremite se za popodnevnu dremku ili napravite "štek" energetskih pića, pošto će tri sata posle ponoći Hoksi i Nagetsi da nam prirede pravi košarkaški spektakl.

Ne samo da ćemo prisustvovati još jednom okršaju dve od najvećih zvezdi srpske košarke, Nikole Jokića i Bogdana Bogdanovića, već ćemo po prvi put (u Megijevom slučaju, po prvi put još od 2015. godine) videti pojačanja Denvera u akciji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eron Gordon u Orlandu

I jedan i drugi ne kriju oduševljenje što su trejdovani u istinskog pretendenta na tron, još manje kriju oduševljenje što će hvatati lobove od "Džokera", a od Atlante, pa nadajmo se do samog NBA finala, Nagetsi mogu da računaju na dva zaista velika pojačanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eron Gordon

Megi je potpuno drugačiji čovek od redovnog kandidata za "Šekting-a-ful" (Šekova sprdnja sa očajnim potezima) koji je bio tokom prvog mandata u Koloradu. Ima tri NBA prstena, neizmerno više košarkaškog IQ-a, a za 33-godišnjaka kao da nije izgubio ni jedan korak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megi će sada u Nagetsima da pokuša da otme titulu iz kandži "Kralja Džejmsa"

Gordon je na draftu 2014, kada je Jokić izabran kao 43. pik, izabran kao 4, ali, kao što je očigledno, naš Jokara daleko ga je prerastao, pa će sada ovaj svojevremeni osvajač takmičenja u zakucavanjima, koji je u najboljoj defanzivnoj sezoni u karijeri, pored Srbina imati priliku da se domogne prstena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading