KO TO PRETI JOKIĆU?! NBA zvezda ŠOKIRALA rečima o FAVORITU ZA OSVAJANJE MVP NAGRADE!

Autor:

Sport

27.03.2021

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubomora je veoma gadna osobina, ali je izgleda jedan bivši MVP gaji, i to u izobliju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ko se to usuđuje da napadne Nikolu Jokića?!

Džejms Harden ozloglašen je po svojoj bizarnoj ličnosti, često samoživoj i ne baš u dodiru sa realnošću, što je samo potvrdio u razogovoru o ubedljivo prvom kandidatu za osvajanje MVP-a, Nikoli Jokiću.

Naime, NBA novinarka Malika Endruz intervjuisala ga je povodom kraja trejd-roka, gde ju je zanimalo koga vidi kao potencijalnog najboljeg igrača u ligi, i da li se slaže sa mišljenjem da je Jokara glavni kandidat za tu čast.

- Ja sam MVP - kratak i veoma jasan bio je Harden, čime je otkrio šta misli o formi čoveka koji iz meča u meč menja istoriju lige.

Ne mari, niti je ikada, "Džoker" za hejtere, praši sve pred sobom, a sada kada ima i Gordona i Megija kraj sebe, samo je pitanje koliko daleko u plejofu mogu da stignu Nagetsi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Harden i Jokić u duelu

Bruklin, sa druge strane, nikako da na teren pošalje potpuno zdrav trio Durant - Harden - Irving, ali kada, i ako, se to ikada desi, teško onima koji budu sa druge strane terena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading