BOMBA U ATLANTI: Bogdanovićeva sudbina odlučena, HOKSI MENJAJU PRAVAC!

Autor:

Sport

25.03.2021

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošao je kraj trejd roka, pa se konačno sklapaju sve kockice nakon haotičnog dana trejdovanja, gde je, među ostalim, i Atlanta napravila veliki potez.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sudbina Bogdana Bogdanovića poznata je posle kraja trejd roka!

Sudbina Bogdana Bogdanovića odlučena je, pa će i on, kao i Džon Kolins, za koje se nagađalo da bi mogli da budu trejdovani, ostati u Hoksima, ali Ražon Rondo neće, pošto je trejdovan u Los Anđeles Kliperse!

Svojevremena ključna karika Bostonove dinastije sa Kevinom Garnetom, Rejom Alenom i Polom Pirsom, Rondo poslednjih godina sve gore igra u regularnoj sezoni, ali zato se u plejofu nešto probudi u njemu, pa postane "onaj stari", što je izgleda bilo dovoljno da Klipersi i njega, a i dva pika druge runde, pošalju u Džordžiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ražon Rondo

Sada će Bogi moći da uči i uživa u društvu jednog od najboljih koš-getera sa klupe u istoriji NBA, pa bi uz njegovu pomoć Atlanta mogla do kraja sezone i da završi među najboljim timovima na Istoku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lu Vilijams

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading