BOGI ZAPUŠIO USTA KRITIČARIMA: Srpski snajper se vratio u stilu, MONSTRUOZNOM PARTIJOM SAMLEO POKUA I OKC!

Autor:

Sport

19.03.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Bogdanović letos je stigao kao veliko pojačanje u redove Atlante, ali je, barem do sinoć, trpeo velike kritike, kako zbog nestabilne igre, tako i zbog prečestih povreda, ali je sjajni Srbin kritičarima brutalnom partijom zapušio usta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdanović protiv Oklahoma Sitija

Srpski snajper imao je rekord sezone u pobedi od 116:93 nad sunarodnikom Aleksejem Pokuševskim i Oklahoma Siti Tanderom.

Popularni "Bogi" veče je završio sa 23 poena, šest skokova i tri asistencije, dok je iz igre šutirao nerealnih 9-14, odnosno 5-9 za tri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hoksi posle još jedne pobede skaču na čak 5. mesto na Istoku!

To je Bogdanović koga su Hoksi vizualizovali kada su mu ponudili ugovor vredan 72.000.000 dolara, i to je čovek koji ako ovako nastavi, može Atlantu, koja se posle slabog starta digla čak na 5. mesto na Istoku, doduše sa skorom 21-20, da odvede duboko u plejof.

Sa druge strane, Aleksej Pokuševski je ubacio četiri poena i imao šest skokova i dve asistencije za 25 minuta na parketu. Najefikasniji kod poraženog tima bio je Šej Gildžes Aleksander sa 19 postignutih poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading